Tinerii care au terorizat orașul Victoria, înapoi după gratii

Doi din cei trei tineri care au terorizat orașul Victoria ajung din nou după gratii. Ei sunt cercetați pentru 20 de furturi din  locuință și furturi de folosință auto. Aceștia au fost trimiși în judecată, au fost reținuți anul trecut și arestați timp de cinci luni, după care alte șase luni au stat arestați la domiciliu. Însă doi din cei trei au încălcat măsura arestului la domiciliu și au început din nou să comită infracțiuni, iar judecătorul a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

La data de 31 ianuarie a.c., lucrători din cadrul Poliției orașului Victoria  au pus în executare două mandate de arestare preventivă prin care Judecătoria Făgăraș  a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului pentru 30 de zile  față de doi tineri cu vârsta de 16, respectiv 18 ani din orașul Victoria, jud. Brașov, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Tinerii, care au fost depistați pe raza orașului Victoria,  au fost introduși în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov“, potrivit subcomisarului de poliție Alina-Maria IVAN, de la IPJ Brasov. 

De asemenea, ei mai sunt cercetați și în alte șapte dosare penale, iar în urma probatoriului urmează să fie trimiși în judecată și pentru aceste fapte.

Toate aceste infracțiuni au fost comise de aceștia pe parcursul a doi ani de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.