Lucrări necesare la terenul de fotbal de la Beclean

De 70 de ani, Becleanul are echipă de fotbal iar acest sport este important pentru cetățenii satului. Din acest motiv, în ultima perioadă s-au făcut câteva investiții necesare la terenul de fotbal din localitate. Autoritățile au extins rețeaua electrică în zona terenului de fotbal, pentru ca vestiarele, dar și terenul să beneficieze de iluminat.

„E o realizare faptul că am reușit să extindem rețeaua electrică, astfel încât la stadionul din Beclean să avem energie electrică care este clar necesară pentru vestiare și pentru iluminatul zonei respective.  Echipa de fotbal Beclereana Beclean are o tradiție și dacă vă aduceți aminte, anul trecut, au fost sărbătoriți 70 de ani de echipă de fotbal, fiind înființată de strămoșii noștri din Beclean. La fel ca și ei, noi dăm o importanță marea cestui sport, care e bine reprezentat nu doar în Beclean, ci în toată comuna“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Lucrarea a costat 9000 de lei, bani din bugetul local. În viitor, autoritățile vor să extindă și rețeaua de apă la terenul de fotbal.

Ne propunem să extindem și rețeaua de apă potabilă pentru ca la acest stadion să avem apă pentru vestiare, pentru dușuri, chiar și pentru irigarea terenului, când e secetă. De câțiva ani buni de zile, cred că e vorba de vreo 20 de ani, de acest stadion se ocupă Trâmbițaș Ionuț, ca și antrenor și ca și om care întreține acest teren. El, împreună cu familia. susține foarte mult echipa de fotbal, inclusiv cu echipamentul pe care îl întrețin, îl spală după fiecare meci de fotbal“, ne-a mai spus primarul comunei Beclean.

De asemenea, această locație are cerințe și de la alte echipe de fotbal iar autoritățile spun că o să ia în calcul și închirierea acestui teren de sport de la Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.