Circulația pe străzile cu sens unic, sub supravegherea polițiștilor

În jur de 300 de comentarii au fost lăsate de făgărășeni la știrea referitoare la sensurile unice, instituite pe străzile din municipiu. Iar oamenii și-au exprimat la unison dezacordul față de aceste măsuri și în special pentru restricția de pe strada Vasile Alecsandri.

Reamintim că de marți s-a pus în practică hotărârea de a se institui și pe această stradă, dar și pe alte tronsoane din oraș(George Coșbuc, Stejarului), sens unic de deplasare. Ieri, mulți dintre șoferi au fost bulversați de noile restricții astfel că au fost și cazuri de șoferi care au mers pe contrasens. Din acest motiv, atât ieri, cât și astăzi, un echipaj al Poliției Rutiere sau al Poliției Locale s-a aflat la fața locului pentru a gestiona această situație.

„Ieri a fost prima zi de funcționare a sensului unic pe strada Vasile Alecsandri. Un echipaj al politiei rutiere a efectuat serviciul în zonă, pentru a familiariza participanții la trafic cu elementul de noutate. Vor fi și astăzi în zonă cei de la Politia Locală. Nu s- au aplicat sancțiuni contravenționale“, ne-a declarat agent șef adjunct de poliție Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Primarul Făgărașului spune că a citit sutele de comentarii lăsate de făgărășeni și a promis că în această seară va reveni cu explicații pe larg, la ședința de Consiliu Local.  

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.