ALDE şi-a prezentat echipa pentru Consiliul Local

alde 1În cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi, ALDE şi-a prezentat lista de candidaţi pentru Consiliul Local, dar şi candidatul la funcţia de primar al Făgăraşului. Este vorba despre viceprimarul Făgăraşului, Cătălin Cîrje.  Aceste liste au fost depuse ieri la Biroul Electoral de Circumscripţie şi cuprinde nume de făgărăşeni cunoscuţi, oameni care au mai lucrat în administraţia locală, dar şi nume ale făgărăşenilor cunoscuţi prin prisma ocupaţiei lor. Este vorba de medici, profesori, administratori, dar şi tineri care cred în această echipă şi care s-au alăturat ei.

„Echipa ALDE împreună cu mine ne-am prezentat dosarul de candidatură. Astăzi vom prezenta şi programul politico-administrativ pentru 8 ani de zile. La începutul campaniei eleectorale vom prezenta şi angajamentul pentru Făgăraş al acestei echipe . Sunt convins că o să avem rezultate pe măsură pentru că am elaborat  şi strategia pentru administraţia locală şi pentru partea politcă pentru 2016-2024. Suntem reprezentaţi pentru consiliul local un număr de oameni care vor să facă administraţie locală şi care au participat la construcţia programului administrativ şi poltic. Fiecare capitol al programul nostru va fi prezentat de colegii de specialitate, fiecare în domeniul lui. “, a spus Cătălin Cîrje, candidatul pentru Primăria Făgăraş.

„Ceea ce m-a făcut să mă alătur acestei echipe este ideea de proiect. Este pentru prima dată de când fac politică, şi fac politică de câţiva ani, în care văd la începutul campaniei o strategie coerentă, cu un proiect închegat pentru fiecare stradă, pentru fiecare domeniu  cu termene, cu surse de finanţare şi sunt optimistă că acest proiect implementat la nivelul Făgăraşul va transforma oraşul într-un oraş aşa cum ne dorim. Şi dacă eu personal şi fiecare dintre noi putem fi o parte din această izbândă care nu va fi a noastră, ci a făgărăşenilor, atunci pentru acest lucru merită să depunem tot efortul“, a spus Michaela Judele.

Un număr de 24 de făgărăşeni sunt pe lista ALDE, listă care a fost depusă ieri la Biroul Electoral de Circumscripţie.

 1. Popa Ovidiu Nicolae
 2. Cîrje Cătălin George
 3. Boeriu Iancu
 4. Judele Olga Michaela
 5. Poparad Gheorghe Cosmin
 6. Taban Petre Daniel
 7. Boldiş Lavinia Elena
 8. Puiuleţ Gheoghe
 9. Ştirbu Cosmin Gheorghe
 10. Dănilă Ovidiu Eugen
 11. Pascu Eva
 12. Neguţă Victor Dorel
 13. Hordean Mara
 14. Flucuş Paul Aurel
 15. Chichernea Gheorghe
 16. Roşu Codruţa Maria
 17. Sârbu Gligorie
 18. Dragotă Bogdan Ciprian
 19. Rădulescu Cristina Mihaela
 20. Berian Georgeta
 21. Boeriu Maria Mihaela
 22. Manta Gheorghe Andrei
 23. Ungur Marius Delcea Cornel Marius

 

Ordinea de pe liste nu este definitivă. Acesta va fi stabilită prin vot în cadrul Biroului Politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *