Bărbatul care și-a ucis soția și cei doi copii a povestit anchetatorilor, pas cu pas, ce a făcut înainte și după tripla crimă

Bărbatul care și-a ucis soția și cei doi copii (fată de 18 ani și băiat de 13 ani), în noaptea de luni spre marți, în apartamentul lor de pe strada Stejarului din Brașov, le-a povestit anchetatorilor, pas cu pas, ceea ce a făcut înainte și după tripla crimă, concluzia anchetatorilor fiind că nu regretă faptele, fiind convins că și-a trimis familia într-o lume mai bună, scrie mytex.ro.

După ore în șir de audieri, prim-procurorul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov, George Daniel Dancă, a oferit pentru mytex.ro, detalii despre faptele pe care Florin Mircea Buliga a recunoscut că le-a comis.

Astfel, despre ziua de luni, respectiv cu câteva ore înainte de triplul omor, el susține că a fost la firma pe care o administrează, care se ocupă cu comercializarea de aparate de biorezonanță și mese pentru masaj, după care a plecat la Mănăstirea din Șinca Veche, unde, conform propriilor spuse, obișnuia să se reculeagă. Acolo ar fi stat în jur de 45 de minute, timp în care spune că s-a rugat, a asistat și la o prelegere ținută de o măicuță care le prezenta unor turiști mănăstirea, după care s-a urcat în mașină, ca să se întoarcă în Brașov.

„Pe drumul de întoarcere, la un moment dat a oprit pe marginea drumului și pe motiv că ar fi avut o revelație, o viziune interioară cu privire la păcatele pe care le-ar fi comis el în decursul vieții, susține că a încercat să se sinucidă cu un cuțit de vânătoare pe care îl avea în mașină, pe care l-a implantat în zona inimii, dar nu a reușit acest lucru (n.r. să se sinucidă). S-a pus în mișcare, a venit în Brașov și a mers până la Magazinul Universal, unde a mers de mai multe ori. Conform propriilor susțineri, îi plăcea acest magazin. S-a întâlnit cu o persoană de etnie rromă care vindea flori, în fața magazinului, pe care el o cunoștea, și se pare că a ajutat-o de-a lungul timpului cu diferite sume de bani, iar acea persoană i-a dat lui o cutie de bomboane, iar pentru soție, o orhidee albă, în ghiveci. După aceea, a condus-o pe acea persoană la domiciliul ei, cu mașina personală. Susține că mai trebuia să se întâlnească cu un prieten, dar nu a mai făcut-o, pentru că voia să meargă acasă. Prin urmare, s-a dus acasă, unde a ajuns în jurul orelor 21.30”, a explicat pentru sursa citată, prim-procurorul.

Ciudat este că, în acest timp, nimeni nu a realizat că bărbatul avea rana la piept…

Soția, ucisă pe masa de masaj din dormitor

Acasă, individul ar fi încercat să vorbească cu soția lui, Monica, despre faptul că a încercat să-și curme viața, dar ea nu l-a tratat cu seriozitate și nu a fost interesată de subiect.

„Ea nu a vrut să-l asculte. N-a găsit înțelegere la ea, se pare că relațiile erau mai reci între ei și n-a mai insistat cu acest subiect. Conform relatărilor lui, acasă aveau un aparat de biorezonanță Tesla și o masă de masaj, pe care o țineau într-o cameră, practic dormitorul matrimonial. S-au conectat amândoi la acel aparat, după aceea au stat puțin la masă, doar ei doi. În acest timp, băiatul se afla în camera lui și se juca la calculator, iar fata nu era la domiciliu. La un moment dat, soția a spus că nu se simte prea bine și atunci el i-a propus să facă un masaj pe acea masă pe care o aveau”, a continuat să explice prim-procurorul.

În timpul masajului, femeia ar fi adormit, clipă în care a avut loc prima crimă, conform sursei citate: „În jurul orei 11.00 (n.r. noaptea) a înjunghiat-o în zona inimii cu trei lovituri de cuțit, același cuțit cu care s-a înjunghiat și el”.

După ce a înjunghiat-o, susține că s-ar fi rugat pentru ea, ca sufletul ei să ajungă într-o lume mai bună, să fie liniștită, a învelit-o cu o pătură și i-a așezat pe piept orhideea pe care o primise anterior.

Deși se afla în apartament, băiatul nu ar fi auzit nimic, el punându-se la culcare în propria cameră.

Fiica de 18 ani, chemată acasă și ucisă cu opt lovituri de cuțit. A urmat băiatul

După aproximativ jumătate de oră, timp în care s-ar fi conectat iar la aparatul de biorezonanță, a sunat-o pe fată, care i-a spus că urmează să ajungă imediat acasă.

Mai mult AICI

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *