Premieră pentru orașul nostru. Trei sportivi făgărășeni vor reprezenta România la Campionatul Balcanic de Karate

Mândrie mare pentru Clubul Sportiv Municipal! Trei sportivi din orașul nostru vor face parte din lotul național care va reprezenta România la Campionatul Balcanic de Karate, o competiție cu tradiție, la care participă sute de sportivi de performanță din țările balcanice. Este vorba de Marius Bucur, Alexandru Gib și Silviu Lungu. Campionatul se va desfășura în perioada 24-25  martie, în Turcia, la Istanbul.

În 24-25  martie va avea loc Campionatul Balcanic de seniori, Istanbul, Turcia, la care vor participa unii dintre sportivii noștri cei mai de valoare. Este vorba de Bucur Marius, Gib Alexandru și Lungu Silviu. Aceștia vor participa la două probe: kata individual și kata echipe. Sportivii făgărășeni vor face parte din delegația României, fiind selecționați de Federația Română de Karate să reprezinte la acest campionat România și în același timp și clubul CSM Făgăraș.  Cei trei sportivi au fost selecționați datorită rezultatelor foarte bune, ei fiind  campioni ai României pe echipe.

Pentru Făgăraș este în premieră, nu am mai participat niciodată la acest campionat, un campionat cu tradiție la care vor participa sportivi foarte buni. Ne-am dori din suflet să reușească să câștige o medalie, indiferent dacă este la individual sau pe echipe. Pentru noi, pentru clubul CSM ar fi o realizare foarte mare“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Le dorim succes sportivilor făgărășeni și să se întoarcă cu rezultate cât mai bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *