Beclean- canalizare, asfaltare, proiecte culturale

Sunt multe proiecte, în diferite stadii de implementare și la Beclean. Anul acesta, autoritățile speră să demareze lucrări de canalizare, dar și unele de asfaltare mult așteptate.

„Vom lucra anul acesta la aducțiunea de apă de la Calbor- Boholț, la Căminul Cultural de la Hurez, la canalizarea din Beclean și Luța. Sperăm să demarăm această lucrare importantă pentru că este un lucru pe care ni l-am propus. Vom face lucrări la baza sportivă de la Beclean, o modernizare, asta reprezentând aducțiune de apă potabilă, dușuri pentru a avea niște condiții decente jucătorii de fotbal. Pentru Luța, avem proiectarea drumului județean dintre Beclean și Luța, DJ109, un proiect al CJ. Tot Consiliul Județean va face reparații la Drumul Județean 104J, sunt niște zone care sunt surpate și acolo se va face fundația drumului și modernizarea zonei respective“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Un parc de joacă similar celui de la Beclean va fi amenajat la Hurez anul acesta. Autoritățile au în plan și asfaltarea drumului DC71, cel din Hurez spre comuna Recea. Alte două proiecte culturale au fost depuse la AFIR iar autoritățile așteaptă un răspuns pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *