Ana Predescu: Dezastru în turismul brașovean. Județul a pierdut aproape jumătate de milion de turiști

România are nevoie de o guvernare de reconstrucție după criza sanitară gestionată atât de deficitar de actualul Guvern de dreapta.

Ana Predescu, candidatul PSD Brașov la Camera Deputaților, consideră că deciziile guvernului PNL din ultima perioadă au fost resimțite din plin de brașoveni. Foarte multe persoane din HORECA și din domeniul turistic și-au văzut veniturile cu mult diminuate peste noapte.

”Guvernul PNL nu a întins nicio mână de ajutor acestor categorii de persoane, nefiind preocupați de măsuri pentru a salva România de la șomaj și criză economică.

Știați că, potrivit Institutului Național de Statistică, în perioada ianuarie- august 2019, 929,5 de mii de turiști au ajuns în Brașov? Îngrijorător este faptul că, în aceeași perioadă a anului 2020, numărul acestora s-a înjumătățit. Doar 450 de mii de turiști au ales ca destinație turistică Brașovul. Să nu uităm că cei mai mulți vizitatori au venit din România. Din cauza numeroaselor restricții, prea puțini turiști străini au reușit să mai admire frumusețile țării noastre. Vreau să accentuez faptul că cifrele ar fi arătat și mai rău dacă nu ar fi existat voucherele de vacanță care au fost introduse în timpul guvernării PSD.

Cetățenii nu au fost partenerii Guvernului PNL. Ei au avut parte doar de restricții, au fost amendați, abandonați. Trebuie să îi tratăm pe cetățeni ca parteneri, pentru că o societate divizată nu poate lupta eficient în fața pandemiei.

Prin abilitățile pe care le-am dobândit în cadrul funcției pe care am deținut-o la Ministerul pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism, îmi doresc să vin în sprijinul agenților economici care își desfășoară activitatea în turism. Mai mult decât atât, consider că este un avantaj și activitatea mea din cadrul CONAF de sprijinire a antreprenoriatului local.

Brașovul este un județ încărcat de istorie, care, în viziunea mea, îndeplinește toate condițiile unui adevărat centru administrativ: locație geografică, potențial economic, cultură și civilizație. Consider că Brașovul este capitala turismului românesc.” a declarat Ana Predescu, candidatul PSD Brașov la Camera Deputaților.

Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *