ATLETISMUL RENAȘTE LA FĂGĂRAȘ

foto: Ratoath Athletic Club

Proiectul „Atletism la Făgăraș”, inițiat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov în vara anului 2016 și susținut de reprezentanții comunității Făgărașului, începe să-și arate roadele.

CSM Făgăraș are secție de atletism și antrenor în toată regula, după ce fostul sportiv al cluburilor LPS Brașov, CSM Brașov și CSA Steaua București, Vlad Calfă (31 ani), a câștigat concursul pe post, organizat de curând.

Iată că, după o lungă perioadă de absență, „sportul regină” renaște la Făgăraș, cu sprijinul comunității, prin primarul Gheorghe Sucaciu, un om de cursă lungă, cu inițiativă, deschis la nou și receptiv la problemele sportului, prin colegii dânsului din Primărie și prin oamenii de sport din localitate, precum și prin Consiliul Local, al căror demers comun, de înființare a secției de atletism (HCL Nr. 145/31.07.2017) și de revigorare, în general, a tot ceea ce înseamnă atletism în Municipiul Făgăraș trebuie salutat și încurajat. De asemenea, gânduri bune, de apreciere și de succes, pe mai departe, pleacă și spre CSM Făgăraș, un club tânăr, cu management sănătos, cu viziune și reale posibilități de dezvoltare și afirmare, în România și, mai departe, în Europa.“, se arată într-un comunicat al AJA Brașov.

Din acest moment, secția de atletism CSM Făgăraș își deschide activitatea, odată cu înscrierile pentru cursurile de începători, la care sunt așteptați copii de toate vârstele din municipiul Făgăraș. Pentru informații: 0787.309.245, antrenor Vlad Calfă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *