PIAŢA AGROALIMENTARĂ ARE UN ALT ŞEF

directorDe câteva zile piaţa agrolimentară, şi mai precis societatea din subordinea Primăriei Făgăraş, S.C Târguri şi Oboare, are un alt director. După ce Curtea de Conturi a găsit faptul că societatea funcţiona fără un consiliu de administraţie, consilierii locali, în ultima şedinţă de consiliu, au numit un consiliu de administraţie interimar pentru o perioadă de 90 de zile. În data 16 septembrie Consiliul de Administraţie l-a ales director pe Tiberiu Drăgoiu.

„În data de 16 septembrie am fost numit de către Consiliul de Administraţie director al societăţii Pieţe, Târguri şi Oboare. Deocamdată am preluat un inventar, sunt în observaţii. Am avut o discuţie cu cei din piaţă, am identificat nişte probleme pe care vreau să le rezolv.

tibi-dragoiuÎn primă fază acest Consiliu de Administraţie este propus pentru 90 de zile pentru a pune în aplicare ordonanţa 109, respectiv 111, a Curţii de Conturi, care stabileşte un consiliu de administraţie pe bază de dosar, de concurs. Membrii Consiliului de Administraţie sunt: Florin Mândraş,  Ilie Bardaşuc şi Monica Bărdaş“, a spus Tiberiu Drăgoiu, directorul SC Târguri şi Oboare.

Tiberiu Drăgoiu are 46 de ani, este profesor de istorie, a fost consilier local din partea PNL în mandatul 2008-2012. Până să ajungă directorul acestei societăţi a fost profesor la Liceul Teologic Brâncoveanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.