Care sunt planurile de management, propuse de cei doi candidați pentru conducerea Spitalului din Făgăraș

Așa cum prevede regulamentul de concurs, luni, 21 ianuarie, pe site-ul Spitalului Municipal au fost afișate planurile de management, realizate de cei doi candidați la funcția de manager al Spitalului „Dr. Aurel Tulbure“.

Florentina Persida Țîmboiu și Constantin Iordache au prezentat în cadrul acestor planuri de management viziunea lor privind îmbunătățirea serviciilor medicale. Vezi AICI  planurile de management. 

Reamintim că în data de 28 ianuarie, de la ora 10.00, va avea loc susținerea publică a planurilor de management, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș. Făgărășenii interesați să participe la susținerea proiectelor de management trebuie să transmită intenția de participare, pe adresa de e-mail: secretariat@spitalulfagaras.ro, cu precizarea numelui și prenumelui și eventualele întrebări pe care vor să le adreseze candidaților, în legătură cu proiectul de management. Participarea persoanelor interesate se face după confirmarea intenției de participare de către comisia de concurs, cu cel puțin 24 de ore  înainte de data susținerii publice a proiectului de management.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *