S-a deschis șantierul de modernizare a patru blocuri din Făgăraș

S-a deschis șantierul de modernizare și eficientizare a patru blocuri din municipiul nostru, cu cofinanțare din fonduri europene. Lucrările au demarat în acest moment la blocul 5 de pe strada Câmpului și la blocul 51A de pe strada Teiului,  anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș. 

FB_IMG_1677583948628Proiectul de eficientizare presupune reparații capitale  la nivelul acoperișului și al fațadelor, se vor izola termic pereții exteriori, se vor înlocui ferestrele cu unele noi, de tip termopan. În plus, se va realiza termoizolarea planșeului peste ultimul nivel și se vor închide balcoanele sau logiile. De asemenea, în casa scării se vor  instala  corpuri noi de iluminat, de tip LED și senzori de mișcare.

S-a deschis șantierul de lucru, în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Făgăraș, Județul Brașov”.
Sunt 4 blocuri cuprinse în proiect iar primele lucrări sunt executate la blocul 5, de pe strada Câmpului și la blocul 51 A de pe strada Teiului.
Se vor face reparații la nivelul acoperișului și al fațadelor, se vor izola termic pereții exteriori, se vor înlocui ferestrele, zona de intrare în scară și soclurile.
De asemenea, se va realiza termoizolarea planșeului peste ultimul nivel și se vor închide balcoanele sau logiile.
Se va interveni la iluminatul din casa scării prin instalarea de corpuri noi, de tip LED și senzori de mișcare.
Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020 iar valoarea lui este de 6.215.852 de lei cu TVA inclus.“, transmit reprezentanții Primăriei Făgăraș.
Cele patru blocuri care se vor moderniza în această etapă sunt: blocul 51A de pe strada Teiului și blocurile 4,5 și 6, de pe strada Câmpului Nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.