STRĂZI CARE NU AU VĂZUT NICIODATĂ ASFALTUL AR PUTEA FI MODERNIZATE

 
asfaltare-1-decMai multe străzi şi cartiere din oraş vor fi modernizate în toamna aceasta şi primăvara anului viitor. Sunt deja proiectele realizate, sunt banii necesari atât din bugetul local, cât şi de la Guvern, mai trebuie finalizate procedurile legale pentru a putea fi emis efectiv ordinul de începere a lucrărilor. Însă până a rezolva modernizarea tuturor străzilor, trotuarelor, aleilor din oraş mai e cale lungă. Aşadar, se pregăteşte un alt proiect pentru asfaltarea a încă trei cartiere din oraş.

După ce mai bine de trei ani, făgărăşenii au suportat şantierul din oraş, de câteva zile au demarat şi asfaltările. Ce e drept, doar pe câteva străzi, acolo unde au fost finalizate procedurile legale pentru ca firma de reparaţii să intre să asfalteze. Între timp, alte lucrări de reparaţii au fost scoase la licitaţie, iar reprezentanţii Primăriei Făgăraş se pregătesc să întocmească un proiect pentru a accesa bani de la Guvern, prin PNDL, pentru modernizarea a trei cartiere din oraş.

„E vorba de trei cartiere: cartierul Creangă cu toate străzile, cartierul Galaţi cu toate străzile şi cartierul Meltea cu toate străzile. În cartierul Meltea ştim bine că au fost împietruiri în trecut, dar acum vrem să asfaltăm toate străzile acestea. Se lucrează la proiect, o să fie gata zilele acestea. În plus o să avem o extindere de canalizare pe soseaua Hurezului şi la platforma franceză“, a spus Valentin Clonţ, viceprimarul Făgăraşului.

Până când vor începe lucrările mari, în luna octombrie se vor plomba străzile principale ale oraşului. Asta pentru a nu intra în iarnă cu drumurile pline de gropi.

One thought on “STRĂZI CARE NU AU VĂZUT NICIODATĂ ASFALTUL AR PUTEA FI MODERNIZATE

  • constantin marin
    octombrie 4, 2016 la 4:54 am
    Legătură permanentă

    Trebuie o extindere cu 25m a canalizarii si pe strada Miron costin, de la nr.17/b la noua canalizare care duce in strada Anton Pann din cartierul Ion Creanga.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *