Aproape de oameni

 psd 1Social democraţii făgărăşeni şi-au lansat candidaţii pentru Primăria municipiului şi Consiliul Local, precum şi pentru cel Judeţean. Sute de făgărăşeni au venit să-i vadă pe cei care şi-au propus să câştige alegerile locale.

„ Domnul Ion Negrilă este un om extrem de serios, pregătit, care va fi primarul Făgărașului în perioada 2016 – 2020, avem această certitudine. Cred că în acest moment noi, PSD-ul, propunem cea mai bună soluție pentru Făgăraș, atât la funcția de primar prin domnul Ion Negrilă, cât și la funcțiile de consilieri locali prin echipa pe care o propunem“, a spus președintele PSD Făgăraș, Mihai Popa.

 

„ Avem o echipă mare și puternică. Iar din aceasta nu fac parte doar colegii din Brașov, ci toată populaţia, toți cetăţenii Făgăraşului şi ai Țării Făgărașului. Îmi propun ca această echipă să fie performantă, să aibă cele mai bune rezultate, iar după 5 iunie să se vadă acest lucru“, a spus Ion Negrilă, candidatul PSD la Primăria Mmunicipiului Făgăraş.

Georgian Pop  a venit la Făgăraş  pentru a-l susţine pe Ion Negrilă şi echipa acestuia la alegerile locale din 5 iunie. Lansarea a fost secondată şi de reprezentanţi PSD din Braşov – senatori şi deputaţi care au venit să-i susţină pe candidaţii la alegerile locale.

„Particip la Făgăraş întotdeauna cu foarte mare emoţie. Pe lângă emoţia evidentă din faptul că provin din Făgăraş, chiar dacă din 1993 am plecat la Bucureşti, vin aici cu mare încredere că Făgăraşul are nevoie de o schimbare reală, de o schimbare în bine iar numele acestei schimbări e foarte clar, Ion Negrilă şi echipa PSD-ului“, a spus Georgian Pop, deputat PSD.

„Eu nu sunt printre candidaţi, dar am venit să susţin echipa pe care am reuşit să o constituim în ultimele trei luni, atât la municipiul Făgăraş, dar mai ales la Consiliul Judeţean. Am ţinut cont de reprezentarea zonală în Consiliul Judeţean, dar şi de profesionalismul fiecăruia dintre ei“, a spus Viorel Chiriac, senator PSD.

„Am venit cu mare dreg să susţin echipa noastră, pentru că astăzi se lansează candidaţii pe Ţara Făgăraşului, este o echipă de profesionişti, este o echipă de oameni serioşi, oameni dedicaţi şi eu cred că vremurile pe care le trăim acum cer o asemenea echipă de profesionişti şi de oameni serioşi şi de aceea eu cred că este timpul nostru, este timpul Partidului Social Democrat“, a spus Emil Niţă, deputat PSD.

psd 2Au fost de asemenea prezenţi candidaţii din Braşov şi Făgăraş  la Consiliul Judeţean Braşov.

Prezentăm oferta pentru Făgăraş şi pentru dezvoltarea oraşului. Suntem alături de echipa din Făgăraş. Eu fac parte din echipa Consiliului Județean Brașov. Transmitem un mesaj de susținere foarte puternic pentru proiectele profesorului Ion Negrilă și sper să convingem făgărășenii că această echipă va da acestui oraș dezvoltarea de care are nevoie“, a spus Roxana Mânzatu, candidat CJ.

 

De asemenea, pe scenă s-au prezentat în faţa a sute de persoane, candidaţii PSD pentru primăriile din Ţara Făgăraşului.

 

Social democraţii vin în alegeri cu o echipă formată din medici, jurişti, profesori, ingineri, manageri – oneşti şi cu o experienţă profesională solidă. Bazaţi pe aceste calităţi – cu toţii spun că pot să scoată Făgăraşul din impas.

 

PROMOVARE ELECTORALĂ

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *