De ce candidez

sucaciu„Orice om care trăiește într-o comunitate poartă o responsabilitate pentru aceasta. Orice cetățean al unui oraș este obligat moral să aibă spirit civic. Acesta se manifestă în foarte multe feluri după firea și posibilitățile fiecărui individ: implicarea în viața publică a orașului, respectul față de mediu, o conduită corectă, respectarea legilor etc.

Pentru mine, spiritul civic înseamnă să pun în slujba orașului Făgăraș toată experienta mea profesională. Aici mă refer și la cea de inginer, cât și cei 8 ani pe care i-am petrecut fiind primarul comunei Drăguș. Încă simt că mai am foarte multe de oferit, că pot face mult mai mult pentru oameni și că pot ajuta dezvoltarea Făgărașului din funcția de primar mai bine ca de oriunde altundeva.

Candidatura mea nu este alimentată de vise de îmbogățire peste noapte și nici de orgolii personale. Pur și simplu simt că pot crea un loc unde oamenii se pot bucura de decență. Sunt convins că dacă muncim împreună putem avea un oraș care oferă cetățenilor săi contextul pentru a-și clădi un viitor și, în același timp, de a se putea bucura de prezent“

Gheorghe Sucaciu, candidat independent la Primăria Municipiului Făgăraş

Promovare electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *