Primarul Făgărașului, în dialog cu făgărășenii, cu privire la lucrările de infrastructură desfășurate

Primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, anunță faptul că joi, 6 iulie, de la ora 10.00 va organiza o conferință de presă, pentru a răspunde acuzațiilor nefondate cu privire la șantierele deschise, acuzații rostogolite în mediul online, în special de adversarii politici. Făgărășenii vor avea prilejul să urmărească în direct această conferință și în același timp să-i adreseze întrebări.

„Am constatat că în spațiul public sunt rostogolite cu rea intenție mai multe acuze nefondate, mai ales cu privire la lucrările de infrastructură desfășurate în acest moment în municipiul Făgăraș.

, , , am decis să organizez o CONFERINȚĂ DE PRESĂ. Cu această ocazie, doresc să-i informez pe făgărășeni despre stadiul lucrărilor efectuate până în prezent în Făgăraș, despre etapele parcurse și despre lucrările care se vor realiza în lunile următoare.

Vă invit , , începând cu ora să urmăriți pe pagina mea de Facebook transmisiunea live a conferinței de presă și cu acest prilej să purtăm un dialog constructiv, pentru a putea lua împreună deciziile cele mai bune în vederea rezolvării eficiente a problemelor care vor fi semnalate.

În municipiul nostru se desfășoară în acest moment proiecte ample, finanțate cu precădere prin fonduri nerambursabile. Vom avea un trafic fluent, deci mai puțin poluant, spații verzi, autobuze electrice, piste de biciclete și multe altele. Centrul orașului va căpăta o față complet nouă.

Sunt receptiv atât la critici, cât și la idei pertinente. Dialogul sincer și deschis cu cetățenii rămâne cea mai buna soluție pentru a duce la bun sfârșit toate lucrările aflate în desfășurare cu minim de disconfort.“, a scris pe pagina de facebook, Gheorghe Sucaciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.