Înscrie-te la crosul care construiește un spital!

Te așteptăm pe 6 iulie, în Brașov, la crosul „Aleargă TU pentru EI” – o provocare sportivă, dar și o ocazie de a contribui la Spitalului Speranței, un centru de îngrijire paliativă pediatrică ce urmează să ofere un loc de alinare pentru cei peste 22.000 de copii cu boli incurabile și limitatoare de viață. Este, de asemenea, și unul dintre cele mai importante evenimente sportive organizate integral de către HOSPICE Casa Speranței.

Crosul „Aleargă TU pentru EI” este la a 16-a ediție, dar îl simțim la fel ca în primul an – aceeași tensiune combinată cu aceeași motivație de a da startul uneia dintre cele mai frumoase curse în natură. Ne bucurăm în fiecare an, alături de alergătorii noștri, de traseele care leagă zonele muntoase și puțin mai dificile de zonele în care te poți relaxa, poți respira un aer curat și privi de sus orașul care ne oferă atât de multe…

Curse:

  •  Cursa Qualitest 900m – (destinată copiilor sub 6 ani)
  •  Cursa AUTOLIV 2km – (sub 14 ani)
  •  Cursa Preh 4km – (peste 15 ani)
  •  Cursa Miele 10km – (minim 18 ani)
  •  Cursa SIT Romania 18km – (minim 18 ani)
  •  Ștafetă RAP Group 2km x 3 alergători – (echipă formată din 3 alergători de minim 16 ani)

Dacă nu poți ajunge, poți deveni constructor de speranță prin cursa virtuală. La fel ca în edițiile trecute, pe 6 și 7 iulie, poți alerga de ORIUNDE pentru EI. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii folosind link-ul de mai jos și să postezi pe Facebook dovada alergării alături de hashtag-urile evenimentului #alergpentruei și #poweredbyavon. Pentru fiecare kilometru alergat, sponsorii evenimentului vor dona 1€, bani ce vor merge către construcția Spitalului Speranței.

Înscrieri:

Dată limită înscriere:

  • 5 iulie, ora 23:59.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *