ANUNȚ PUBLIC

Aceasta informare este efectuată de LEONTE DARIE, posesor al CI seria ZV, nr. 463664, domiciliat în ors. Ghimbav, jud. Brasov, str. Lavandei, nr. 23, tel. 0743050701, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Brasov aviz de gospodărire a apelor pentru ELABORARE P.U.Z. – CONSTRUIRE CASA DE VACANȚĂ, JUD. BRASOV, COMUNA FUNDATA, NR. CAD. 102731, amplasat în comuna Fundata, jud. Brasov.

Aceasta investiţie este noua.

Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape uzate menajere ce vor fi stocate in bazin vidanjabil si vor fi evacuate periodic de operatori specializati.
Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului după data de 06.06.2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *