ANUNȚ! Se prelungește termenul de execuție a lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare pluvială de pe strada Uniunii

            SC APĂ CANAL SIBIU, SUCURSALA Făgăraș anunță că termenul de execuție a lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare pluvială pe strada Uniunii se va prelungi pana în data de 21 noiembrie 2019, prelungirea termenului de execuție se datorează unor obstacole apărute în momentul săpăturilor.

În aceasta perioada va fi interzis traficul greu astfel incat:

– Traficul greu de pe Drumul National 1 care vine dinspre Brasov va fi directionat prin centrul orasului.

-Traficul greu de pe Drumul National 1 care vine dinspre Sibiu va fi directionat prin centrul orasului, astfel incat in zona sensului giratoriu de la intersectia str. Doamna Stanca – Octavian Paler – B-dul Unirii – Titu Pertia vor fi acoperite indicatoarele rutiere care ii obliga pe tiristi sa faca dreapta spre a ajunge pe centura Fagarasului.

Pentru informarea conductatorilor auto care au intentia sa se deplaseze pe centura Fagarasului, traficul rutier pe tronsonul strada Uniunii, respectiv intersectie str.Uniunii-str.13Decembrie-str.Trandafirilor (pasaj CFR) si intersectie str.Uniunii-str.1 Decembrie, va fi restrictionat pentru ca lucrarile sa se desfasoare conform graficului, iar circulatia va fi permisa pe o singura banda de circulatie.

Pentru ca lucrarile sa se desfasoare conform graficului, in aceasta perioada conducatorii auto si proprietarii care beneficiaza de parcare, pe acest tronson de strada, sunt rugati sa nu parcheze.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.