Femeie depistată la volan cu alcoolemie mare

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări, într-un dosar penal, pe care l-au deschis după ce conducătorul unui autovehicul a fost identificat în timp ce se afla sub influența alcoolului.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 23.45, polițiștii au oprit un autovehicul, care circula pe strada Combinatului, din municipiul Făgăraș, în cadrul unui control desfășurat de polițiștii rutieri.

În urma testului efectuat pentru determinarea alcoolemiei, polițiștii au stabilit că femeia, de 44 de ani, aflată la volanul vehiculului oprit, avea o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru cele constatate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, relativ la săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, urmând ca, în cadrul cercetărilor, să se stabilească cu exactitate cantitatea de alcool prezentă în organism.

La acest moment, dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *