AUR pentru Făgăraș: „Vă invit să ne unim forțele pentru a face din Făgăraș un oraș de care să fim cu toții mândri.“Promovare electorală

AUR pentru Municipiul Făgăraș

MEDIU- Reducerea taxelor la salubritate

Screenshot 20240529 092548AUR propune scăderea taxelor la salubritate prin implementarea unor proiecte de colectare selectiva.  Implicarea fiecărui cetățean va duce la reducerea semnificativă a TAXEI de salubritate.

ANTREPRENORIAT pentru făgărășeni

AUR propune măsuri fiscale care ajută în mod direct antreprenoriatul făgărășean, și anume scăderea coeficientului de impozitare la clădiri nerezidențiale pentru persoanele juridice

LOCURI DE MUNCĂ  Fabrici noi pentru Făgăraș

AUR propune fonduri nerambursabile și credite garantate de stat pentru construirea unor fabrici noi care să genereze locuri de muncă și un mediu economic mai atractiv pentru Făgărășeni.

 EDUCAȚIE -Creșe, școli și grădinițe

AUR propune construirea unei creșe noi și școlile și grădinițele din Municipiul Făgăraș să fie modernizate pentru creșterea gradului de educație și pentru siguranța copiilor.

FAMILIE- Cât mai mult timp petrecut împreună

AUR propune organizarea de evenimente cultural-sociale, crearea unor spații verzi pentru desfășurarea evenimentelor sau pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

SĂNĂTATE -Spitale moderne si curate

AUR propune un program național pentru renovarea spitalelor și pentru folosirea lor într-un mediu cât mai curat și primitor.

 

 Comandat de: PARTIDUL ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR

Cod mandatar financiar coordonator: 21240330

Executat de PRESAMFAG 2017 SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *