Fonduri europene pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 7

Primăria Făgăraș a depus peste 30 de proiecte pentru obținerea de fonduri europene și nu numai, iar pentru unele deja a obținut finanțare. Primarul Făgărașului a postat în această dimineață o nouă informare privind unul din proiectele câștigate cu fonduri europene. Este vorba despre modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 7, proiect ce vizează pe lângă reabilitarea clădirii, extinderea ei, amenajarea de cinci laboratoare, dar și construirea unei săli de sport.

„Unul dintre proiectele cu finanțare europeană vizează modernizarea Școlii Gimnaziale nr.7. 
Primăria Făgăraș a obținut 9.910 087, 09 lei, echivalentul a 2 127 769,83 euro pentru aceste investiții, printr-un proiect depus prin Programul Operațional Regional. 
Astfel, pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu, clădirea va fi reabilitată, modernizată și extinsă cu încă un etaj unde vor fi 5 laboratoare (fizică, chimie, informatică , științele naturii și limbi străine), dotate și utilate conform specificului fiecăruia.
De asemenea, se va construi o sală de sport, iar pentru asigurarea accesului persoanelor cu dizabilități în școală, va fi construit un lift exterior.
Îmbunătățirea ofertei educaționale va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții populației din municipiul Făgăraș

Vreau să le mulțumesc din nou, colegilor din Primăria Făgăraș pentru munca depusă la toate proiectele pe care le avem în desfășurare.“, este informarea făcută de primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.