Consilierii locali, convocați în ședință extraordinară

Consiliul Local al Municipiului Făgăraș este convocat în şedinţă extraordinară, pentru data de luni, 13 mai 2024, ora 15:00.
Anexă la Dispoziția nr.556/2024

ORDINEA DE ZI a Ședinței extraordinare, cu prezență fizică, a Consiliului Local al Municipiului Făgăraș, convocat pentru data de luni, 13 MAI 2024, orele 15:00
1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al dnei Șuteu Marilena Dorina și vacantarea locului de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraș.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unui împrumut în valoare de 20.000.000 Iei, în conformitate cu prevederile art.I din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.35/2024 pentru asigurarea unor împrumuturi din Trezoreria Statului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative aferente reprezentării statului în litigiile arbitrare și judiciare internaționale și concesionării proprietății publice a statului și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Vezi detalii AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *