Invitație la seminarul „Drumul către un intestin fericit”

Auzim frecvent că un sistem digestiv sănătos are efecte pozitive asupra stării generale de sănătate sau că un aliment sau altul ne fac intestinul fericit.

Simptome despre care nu ne place să vorbim ne fac să ne luăm cu greu inima în dinți și să consultăm medicul, însă știai că și probleme precum durerile de cap, răcelile frecvente sau rezistența scăzută la infecții pot fi efectul unor probleme ale sistemului digestiv?

Sâmbătă, 18 mai, dr. Naomi Ciurea, medic specialist gastroenterologie și asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, ne va vorbi în cadrul unui seminar public gratuit despre sănătatea sistemului digestiv, prezentând un ghid practic pentru eliminarea constipației și a balonării.

Seminarul se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, ocazia perfectă pentru a adresa întrebări specifice, care poate nu au fost abordate în cadrul prezentării.

Seminarul „Drumul către un intestin fericit” va avea loc sâmbătă, 18 mai, începând cu ora 17:00, în sala pusă la dispoziție de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Făgăraș, strada Mihai Viteazul 19, și face parte dintr-o inițiativă mai largă dedicată promovării sănătății fizice și mintale a publicului larg, incluzând seminare și cluburi de gătit sănătos și de post.

Pentru mai multe informații, organizatorii pun la dispoziție numărul de telefon 0745 537 947.

(articol extern)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *