Veste bună pentru părinți. O nouă creșă va fi construită în Făgăraș

Veste bună pentru părinții din Făgăraș. O nouă creșă va fi construită în municipiul nostru, pe Șoseaua Combinatului. Aceasta va avea 7 grupe de copii și este finanțată de Compania Națională de Investiții. Anunțul a fost făcut în această dimineață de primarul municipiului, Gheorghe Sucaciu, care precizează că în urmă cu o săptămână a fost lansată procedura de atribuire pentru proiectarea și execuția lucrării.

O veste excelentă pentru părinții din Făgăraș! Va fi construită o nouă creșă. Aceasta va fi una modernă, dotată la cele mai noi standarde. Creșa va avea o capacitate de 7 grupe de copii.

În data de 8 mai 2024, a fost lansată procedura de atribuire pentru proiectarea și execuția obiectivului de investiții: “Construire creșă medie, Șoseaua Combinatului, nr. 3, municipiul Făgăraș, județul Brașov”.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului National de Constructii de Interes Public si Social (PNCIPS) prin Compania Națională de investiții (CNI) și are o valoare estimată de aproximativ 14,2 milioane de lei.“, spune Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *