Ecoterm SA are un nou administrator special

Consilierii locali au aprobat aseară proiectul de hotărâre privind numirea unui nou administrator special, după ce Adunarea Generală a Acționarilor a aprobat revocarea lui Iosif Baki din această funcție, ocupată din octombrie 2017. Adunarea Generală a Acționarilor a desemnat-o încă de la sfârșitul lunii  septembrie pe Aurora Blendea. Proiectul de hotărâre privind această numire a fost votat aseară în ședința de consiliu.

 

Aurora Blendea are 36 de ani, este din Făgăraș și spune că va depune toate eforturile pentru ca activitatea societății să intre în normalitate.

 

Am primit această propunere și având în vedere situația societății este normal să se dorească încercarea salvării ei, pentru că este o instituție de bază pentru Făgăraș, pentru comunitate, pentru școli, pentru spital, pentru toate instituțiile care depind de ea. Am decis să-mi aloc un timp, sper nu foarte lung, pentru că sper că se va finaliza rapid și se va finaliza bine ieșirea din insolvență și reintrarea pe un făgaș normal a activității de acolo. “, ne-a spus Aurora Blendea, noul administrator special al Ecoterm SA

Reamintim că Ecoterm SA este în insolvență din anul 2012, după ce a acumulat datorii la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală de peste 2,5 milioane de lei. Întrucât aceşti bani nu i-a mai putut plăti, ANAF a cerut societăţii Ecoterm intrarea în faliment. Dar pentru că acest lucru ar fi însemnat prăbuşirea societăţii, acţionarii Ecoterm, întruniţi în şedinţă, au hotărât intrarea în insolvenţă voluntară, asta pentru a pune în aplicare un plan de reorganizare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.