Claudiu Motrescu, actualul primar al com. Beclean, și-a lansat candidatura pentru un nou mandat

Img 8312Zeci de localnici ai comunei Beclean au luat parte marți la evenimentul de lansare a candidaturii  actualului primar Claudiu Motrescu pentru un nou mandat din partea Partidului Național Liberal. La eveniment au luat parte primari și candidați ai partidului din Țara Făgărașului, dar și conducerea PNL Brașov și ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.

Zeci de membri ai PNL, dar și susținători din satele comunei Beclean au fost prezenți marți, 7 mai, la evenimentul de lansare a candidaturii pentru funcția de primar al comunei Beclean a lui Claudiu Motrescu, dar și pentru funcțiile de consilier local.

Img 8266Eu sunt un fiu bătrân al Becleanului și nu puteam lipsi de la un asemenea eveniment, pentru că eu îl consider un primar bun și mi-aș dori să fie reales, merită fără discuții. După părerea mea e foarte greu pentru un  primar cu cinci sate, care are foarte multe lucrări de făcut și administrația în general, știți cum e, se strică ceva, locuitorii au unele pretenții, iar munca aceasta administrativă e foarte grea și multă. Primarul, pe lângă asta, s-a ocupat și de viața social-culturală. Sunt puține comune care să aibă ansamblu de dansuri ca al nostru, care este cunoscut și în țară și în străinătate, la festivaluri internaționale, să aibă un grup vocal la fel. Și este extraordinar de important să faci aceste activități. Gândiți-vă ce frumos se socializează la șezătoare, la evenimentele organizate la căminul cultural“, ne-a spus prof. pensionar Tipi Puiu.

Img 8267Mi se pare o chestiune firească. Mergem pentru continuitate, pentru deschidere. Au fost puse în practică proiecte de anvergură și sunt altele pe rol și ar fi păcat o alternativă să vină să le oprească, pentru că cam așa se întâmplă. Am o apreciere deosebită vizavi de tot ce face și întreprinde domnul primar, eu personal fiind cu colectivul de foști dascăli ai satului, domnul director Grama, domnul Tipi, suntem chemați și consultați în proiecte legate de sport, de cultură. Nu s-au făcut mari mișcări fără să fim consultați și noi pentru că suntem oameni ai locului“, ne-a spus prof. pensionar Nicolae Ludu.

La eveniment au luat parte și reprezentanți ai PNL Brașov, precum și Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.

Img 8277„Claudiu Motrescu alături și de ceilalți colegi, și-a demonstrat pe parcursul timpului abilitatea de a face administrație la un nivel de competență foarte bun. Îi felicit pe toți colegii primari din Țara Făgărașului, pentru că sunt în măsură să demonstreze cetățenilor că merită un nou mandat. Le mulțumesc făgărășenilor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat de-a lungul timpului“, ne-a spus Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării.

În cadrul evenimentului, Claudiu Motrescu a prezentat proiectele importante care sunt în desfășurare în satele comunei Beclean, dar și alte proiecte care urmează a fi implementate.

Img 8268„Împreună cu echipa mea, constituită parțial din cei actuali și cu experiență, dar și din cei tineri, alături de mine ca primar, ne lansăm din partea Partidului Național Liberal, candidaturile de primar și consilier local la Primăria Comunei Beclean. E un eveniment important pentru noi. E adevărat că avem foarte multe proiecte de continuat, altele sunt în fașă, în stadiu de a semna contractele cum ar fi drumul comunal DC68, un drum important pe care o să-l asfaltăm cu fonduri europene. 1 milion de euro îi avem asigurați de la AFIR, de la Alba Iulia și multe alte proiecte: de iluminat public, de apă canal, sunt foarte multe de lucru și atunci cerând părerea oamenilor, aceștia au spus că trebuie neapărat să continuăm, să nu ne oprim. Din acest motiv suntem aici, ca să mergem înainte, cu acceptul Celui de sus, pentru că nimic nu se pate face  fără Dumnezeu și bineînțeles prin oameni și le mulțumesc că sunt prezenți alături de noi.“, ne-a spus Claudiu Motrescu, candidat la funcția de primar al comunei Beclean.

Lista candidați la Consiliul Local din partea PNL:

Motrescu Vasile Claudiu

Munteanu Toader

Trîmbițaș Traian Ovidiu

Trîmbițaș Constantin

Pepelea Achim

Socaciu Cătălin

Manesia Ioan

Jiga Mihai

Cristian Virgil

Benția Iulian Mihai

Vîja Marius Ionuț

Vîja Marius Ionuț

Ciocoiu Mihai

Căloiu Lucia Lenuța

Mînea Silviu Ioan

Img 8307 Img 8301 Img 8298 Img 8297 Img 8296 Img 8295 Img 8292 Img 8290 Img 8289 Img 8287 Img 8283 Img 8284 Img 8278 Img 8281 Img 8280

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *