Târgul de joburi din această primăvară, organizat de AJOFM, va avea loc în 17 mai

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează de două ori pe an, primăvara şi toamna, Bursa locurilor de muncă. Târgul de joburi din această primăvară organizat de AJOFM va avea loc în 17 mai, iar până atunci firmele se pot înscrie şi îşi pot prezenta oferta de locuri de muncă.
„Deocamdată urmează să contactăm angajatorii care şi-au anunţat locurile de muncă vacante până în prezent, dar, bineînţeles că aceştia au posibilitatea ca până în 15 mai să vină cu oferta locurilor de muncă. Sunt invitate toate persoanele care se află în evidenţele noastre şi toate persoanele care doresc să-şi schimbe jobul sau să facă o analiză a pieţei forţei de muncă din Braşov”, a transmis directorul executiv al AJOFM Braşov, Liliana Dragomir.
Angajatorii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi în 17 mai la Casa Armatei, începând cu ora 09.00. De această dată, firmele care au produse atractive sunt invitate să se prezinte cu acestea, pentru ca atracţia pentru cei care îşi doresc un loc de muncă să fie mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *