MATERIAL LEMNOS, CONFISCAT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au dispus confiscarea materialului lemnos pe care l-au identificat în extravilanul localității Șercaia, din județul Brașov, despre care au stabilit că provine din tăieri ilegale.

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, în timpul unui control pe care  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila l-au efectuat în extravilanul localității Șercaia, din județul Brașov, în zona “Albie”, aceștia au identificat material lemnos, depozitat în mai multe grămezi.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că materialul lemnos identificat, de esență salcie, măsurat în cantitate de aproximativ 7,45 metri cubi, provine din tăierile ilegale, pe care un bărbat, de 37 de ani, le-ar fi efectuat în afara fondului forestier.

Față de cele constatate, polițiștii l-au sancționat contravențional pe bărbat și au dispus confiscarea materialului lemnos de proveniență ilicită, care a fost predat în custodia unui reprezentat din cadrul ocolului silvic competent.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *