Comuna Hârseni va extinde rețeaua de apă și canalizare

Comuna Hârseni va extinde rețeaua de apă și canalizare, printr-un proiect prin „Anghel Saligny“, în valoare de  920.000 de lei, în cătunul Măliniș.

Săptămâna viitoare, primarul comunei este așteptat la Ministerul Dezvoltării, pentru semnarea contractului, după care lucrarea poate fi scoasă la licitație.  473.200 de lei sunt destinați extinderii rețelei de canalizare, iar restul de 446.800 de lei vor fi cheltuiți pentru extinderea rețelei de apă.

Damboiu HarseniUrmează ca pe data de 17 aprilie să merg la Ministerul Dezvoltării, pentru a semna contractul de extindere apă și canalizare în cătunul Măliniș. De asemenea, mai avem un contract, câștigat tot prin „Anghel Saligny“, care urmează a fi semnat, cel privind rigole, podețe, trotuare în satele Mărgineni, Sebeș, Hârseni“, ne-a spus Daniel Dâmboiu, primarul com. Hârseni.

În ceea ce privește rețeaua de apă și canal, realizată în satele Hârseni, Sebeș, Mărgineni și Copăcel, printr-un proiect mai vechi, prin PNDL, potrivit primarului, lucrările sunt pe ultima sută de metri.

Pe primul proiect de apă și canal suntem pe ultima sută de metri. Preconizez ca în prin vară, prin luna august, să facem recepția finală a lucrărilor. La canal mai avem de montat cinci stații de pompare și să realizăm o subtraversare la râu, iar la apă, mai avem cămine cu apometre și montarea gospodăriei de apă“, a mai spus primarul comunei Hârseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *