Curățenie de primăvară, la Beclean

Curățenia de primăvară începe peste câteva zile la Beclean. Autoritățile vor organiza acțiuni de igienizare a domeniului public, la care se vor alătura și voluntarii din comună. De asemenea, a fost întocmit și un program prin care cetățenii pot să scoată resturile vegetale la porți, pentru a fi ridicate de reprezentanții Primăriei.

Ca în fiecare an, la Beclean se organizează acțiuni de igienizare pe malurile pâraielor și pe marginea drumurilor.

Motrescu1Începând cu dat de 4 martie vom face igienizări ale albiilor pâraielor, ale drumurilor din fiecare sat. Sunt implicați voluntari, copiii de la școală și deja am pregătit materialele necesare: saci, mănuși și tot ce este necesar“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul com. Beclean.

De asemenea, Primăria vine în ajutorul cetățenilor și va ridica deșeurile vegetale după un program stabilit.

„Vor fi colectate și deșeurile vegetale, crengi de la arbori, arbuști. Continuăm cu toaletarea arborilor și arbuștilor de pe domeniul public. A venit primăvara și trebuie să mișcăm, să fie curat, frumos. După aceea urmează și văruitul pomilor, plantări de arbuști ornamentali, acolo unde ne permite locul, pentru că nu putem să plantăm în foarte multe locuri, pentru că o să începem cu înlocuirea rețelei de apă potabilă în satul Beclean și Hurez și atunci vom planta doar acolo unde nu este afectată zona de domeniu public de aceste lucrări. Când vom finaliza aceste lucrări, vom face trotuare, rigole, flori, pomi și tot ce trebuie, să ajungem să fie frumos“, a mai spus Claudiu Motrescu.

Curatenie Beclean1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *