Două tinere, bătute de concubinul uneia dintre ele. Iubitei i s-a făcut milă de el. Drept mulțumire, tânărul a bătut-o, din nou

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu un tânăr bănuit în stare de reținere, după ce aceasta și-ar fi agresat fizic concubina și ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis pe numele său.

La data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără ar fi fost agresată fizic, de către concubinul său.

În scurt timp, polițiștii s-au deplasat la un imobil de pe strada Clorului, din municipiul Făgăraș, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, aici fiind identificate două tinere, de 19 și de 24 de ani, care ar fi fost agresate fizic de către concubinul uneia dintre femei, un bărbat de 19 ani.

Față de aspectele constatate, după ce au întocmit formularul de evaluare a riscului, document care a indicat că pentru femeia de 24 de ani există un risc iminent de violență, polițiștii au întocmit un ordin de protecție provizoriu pe numele concubinului acesteia, însă persoană vătămată s-a opus montării uni dispozitiv electronic de supraveghere a agresorului.

Ulterior, în jurul orei 17:15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un autobuz care se deplasa în municipiul Făgăraș, în urma unei altercații, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că persoanele implicate în altercație sunt cei doi concubini, care, după emiterea ordinului de protecție, s-ar fi întâlnit în timp ce călătoreau cu același autobuz, context în care tânărul ar fi lovit-o din nou pe concubina sa.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, după administrarea probatoriului, bărbatul agresiv a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violență în familie” și “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *