Colegiul Național „Radu Negru“ și-a deschis porțile pentru viitorii școlari

Img 8125Copiii de la grădinițele din Făgăraș au avut astăzi ocazia să  facă cunoștință cu elevii Colegiului Național „Radu Negru“, dar și să viziteze instituția de învățământ și să vadă efectiv cum e la școală. Totul, în cadrul tradiționalului eveniment „Ziua Porților Deschise“

Colegiul Național „Radu Negru“ și-a deschis porțile pentru preșcolarii, care la toamnă vor păși pentru prima dată la școală. Cu emoții în suflet, dar și curioși de ceea ce le oferă viața de școlar, micuții au fost atenți la toate activitățile pregătite de elevi împreună cu doamnele învățătoare.

,Este o zi de sărbătoare, o zi în care ne conectăm și cu alte categorii de elevi, cum sunt preșcolarii. Este o zi în care noi ne promovăm oferta pentru ciclul primar. În acest an, avem din nou patru clase, un total de 88 de locuri. Este o echipă de învățătoare în care am mare încredere, pentru că sunt doamne cu experiență, echilibrate emoțional. Este un program interesant, adaptat nivelului de învățare, este un program în care combinăm educația, cu jocul și mișcarea și un program în care școala poate să fie o altfel de poveste, spusă cu oameni cu succes”, a declarat prof. Maria Racu, directorul Colegiului Național ,,Radu Negru”.

Dacă micuții au fost primiți cu un program de cântece și acorduri de chitară de către elevi școlii, evenimentul a continuat cu activități de joc și mișcare, vizitarea sălilor de curs, dar și activități interactive împreună cu elevii colegiului și doamnele învățătoare. La final, cei mici au primit tradiționalele plăcinte cu mere și gogoși, făcute la cantina colegiului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *