Lavinia Marian, secretarul Primăriei: „Calitatea mea profesională a fost dovedită de când îmi desfășor activitatea la Primăria Făgăraș, prin cele peste 100 de litigii câștigate pentru municipiu“

Lavinia Marian, secretarul general al Municipiului Făgăraș, a câștigat definitiv procesul cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici, unde era contestat concursul ei de angajare. Sesizarea către ANFP a fost făcută de consilierul local Lucian Cupu, care ceruse agenției să se pronunţe în privinţa angajării Laviniei Marian ca funcţionar public pe postul de consilier juridic în Primăria Făgăraş. Consilierul local susținea atunci că ilegalitatea se află la condiția legată de vechimea în specialitate, de 7 ani, a Laviniei Marian. Acum, instanța de judecată a emis sentința definitivă.

Soluția pe scurt:

,, Respinge ca nefondat recursul formulat de recurenta-reclamantă AGENŢIA NAŢIONALĂ A FUNCŢIONARILOR PUBLICI împotriva sentinţei civile nr. 266/CA/05.04.2023 pronunţată de Tribunalul Braşov – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, sentinţă pe care o menţine. Definitivă. Pronunţată astăzi, data de 03.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre  222/2024  03.04.2024”.

Sesizarea către ANFP a fost făcută de Cupu Lucian, a și publicat acest lucru într-un alt ziar local, dar și pe rețelele de socializare. De acest litigiu pot să spun doar că adevărul e unul singur și era doar o chestiune de timp până să iasă la iveală, cu atât mai mult cu cât pe parcursul  activității mele de secretar general am fost avizată de două ori de ANFP, pentru că îndeplinesc condițiile de studii și de vechime. Calitatea mea profesională a fost dovedită de când îmi desfășor activitatea la Primăria Făgăraș, prin cele peste 100 de litigii câștigate pentru municipiu, am cred că peste 200 de Hotărâri de Consiliu și  2000 de dispoziții care au primit viză de legalitate de la Instituția Prefectului, fără mențiuni“, ne- a spus Lavinia Marian, secretarul general al Primăriei Făgăraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.