Top 3 motive pentru care ar trebui să purtați un ceas de mână

Ceasul este, fără îndoială, unul dintre instrumentele esențiale folosite de oameni. Utilizat în principal pentru stabilirea orei exacte, ceasul a fost folosit câteodată și pentru evidențierea statutului și pentru a completa ținutele unor oameni importanți. În ziua de astăzi, când avem la dispoziție multe alte instrumente care să ne ajute să aflăm ora exactă, ceasul își depășește rolul strict funcțional și devine un articol care se remarcă și în alte privințe.

Care sunt motivele pentru care ar trebui să purtați un ceas de mână?

Primul motiv ales de noi pentru purtarea unui ceas de mana este eleganța pe care acest articol o oferă purtătorului. Această eleganță nu ar putea fi obținută prin purtarea unui alt accesoriu. Luați următoarea situație: sunteți întrebat cât este ceasul. Ce variantă de răspuns implică eleganță: scoaterea din buzunar a unui telefon sau o scurtă privire către încheietura mâinii? Noi spune că a doua variantă e mai elegantă.

Al doilea motiv pentru care ar trebui să purtați un ceas de mână este că acest articol poate sta la baza unei conversații. Sunt în continuare persoane care sunt pasionate de ceasuri și care pot susține o discuție pe această temă câteva ore bune. În cazul în care vreți să vă pregătiți pentru acest tip de discuție, ar fi bine să vă documentați despre timpul de fabricație al diferitelor ceasuri, despre care este și cum a fost fabricat cel mai scump ceas și despre branduri celebre de ceasuri.

Al treilea motiv pentru care ar trebui să purtați un ceas de mână este că este accesoriul perfect pentru o multitudine de ținute vestimentare. Poate fi purtat în cadrul unei ținute elegante, în cadrul unei ținute casual, în cadrul unei ținute sport și lista poate continua.

Cum alegeți ceasul de mână potrivit?

Țineți cont de dimensiunea încheieturii mâinii. În funcție de această dimensiune vă veți putea alege diametrul corespunzător. Spre exemplu, pentru încheieturile mâinilor mici, un diametru de 12-14 cm este perfect.

Alegeți ce tip de mecanism vă place. Aveți de ales dintre ceasuri automatice, ceasuri mecanice, ceasuri quartz sau ceasuri inteligente.

Nu în ultimul rând, alegeți stilul ceasului pe care îl veți purta. Poate preferați un ceas dreptunghiular sau pătrat, forme considerate mai îndrăznețe. Sau poate sunteți adeptul unui ceas sport funcțional.

Ceasul este, deci, un articol a cărui importanță este în continuare mare. Aspectele funcționale și estetice fac din ceasul de mână un obiect care nu ar trebui să lipsească nimănui.

(articol de la partener)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.