Tâlhărie în gara din Făgăraș

Polițiștii brașoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele bănuite în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de “tâlhărie calificată”.

La data de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că în zona gării, din municipiul Făgăraș, județ Brașov, un bărbat ar fi fost deposedat, prin violență, de bunurile personale.

Imediat după sesizare un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în timp ce se afla în stația CF Făgăraș, persoana vătămată ar fi fost agresată fizic și deposedată de bunurile personale, de către alte persoane.

În scurt timp, tot în zona gării, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii, un bărbat de 44 de ani și o femeie de 45 de ani, asupra cărora au fost găsite o parte din bunurile sustrase, acestea fiind predate persoanei vătămate.

În continuare, persoanele bănuite au fost conduse la sediul unității, unde cercetările au fost continuate de polițiștii din cadrul Serviciul Regional de Transporturi Brasov, iar după administrarea probatoriului de către aceștia, femeia și pe bărbatul bănuiți de comiterea faptei, au fost reținuți și introduși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Brașov, pentru 24 de ore.

La data de 19 martie a.c., bărbatul și femeia au fost prezentați de către procuror, în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a admis propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  “tâlhărie calificată”, iar cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Regional de Transporturi Brașov, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

foto: arhiva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *