Camelia Bertea, primarul Victoriei, a trecut la PSD

Primarul orașului Victoria a anunțat ieri că s-a alăturat PSD. Camelia Bertea spune că a făcut acest pas în urma sprijinului constant pe care l-a primit din partea Partidului Social Democrat pentru proiectele de dezvoltare ale orașului Victoria.

Astăzi am făcut un pas politic important, atât pentru mine, cât și pentru Victoria. A fost un pas greu, la care am reflectat foarte mult timp. Începând de astăzi, m-am alăturat familiei PSD, o familie mare și unită, cu care împărtășesc o viziune comună pentru dezvoltarea Victoriei.

Ceea ce m-a determinat să fac acest pas hotărâtor a fost sprijinul constant pe care l-am primit din partea PSD pentru proiectele mele și pentru bunăstarea locuitorilor Victoriei. Am înțeles că politica și administrația se fac cu OAMENI pentru OAMENI, iar o mână de ajutor venită la timp și un sfat bun pot face diferența.

Vreau să vă asigur că principiile și valorile mele nu s-au schimbat. Voi continua să lupt cu aceeași dedicație și perseverență pentru binele Victoriei și al locuitorilor ei.

Mai mult, majoritatea membrilor USR Victoria vin alături de mine. Pentru că și ei, la rândul lor, au înțeles faptul că doar în familia PSD putem construi ceea ce ne dorim cel mai mult: un oraș cu valențe europene, un oraș al oamenilor, un oraș dezvoltat.

Colegilor din USR care rămân vreau să le mulțumesc pentru clipele frumoase petrecute împreună, pentru toată munca depusă în echipă și să le urez mult succes.

Sunt convinsă că, împreună cu familia PSD, vom putea realiza mai multe pentru Victoria și vom atrage fonduri guvernamentale și europene.
Vom construi un oraș mai prosper, mai modern și mai sigur pentru toți, un oraș în care fiecare cetățean se simte apreciat și respectat.

Îi mulțumesc în mod special Președintelui PSD Brașov, Senatorul Marius Dunca, pentru tot sprijinul acordat Victoriei și pentru implicarea sa constantă în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm.“, spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

Camelia Bertea s-a făcut remarcată în acest prim mandat pentru implicarea continuă pentru dezvoltarea orașului Victoria. Sume considerabile de bani, pe aproximativ 25 de milioane de euro, au fost aduse prin proiectele cu finanțare europeană în orașul de la poalele Munților Făgăraș, proiecte care sunt în diferite stadii de implementare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *