Scandal pe uliţele din Crihalma. Cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, unde cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 27 februarie a.c., Secția de Poliție Rurală Hoghiz a fost sesizată cu privire la un scandal aflat în desfășurare, pe o uliță din localitatea Chihalma.

Îmediat, după primirea sesizării, polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, unde au identificat mai multe persoane, implicate într-un conflict, pe care l-au creat spontan.

Cei în cauză au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri, după care, în baza materialului probator, față de cinci bărbați, cu vârsta cuprinsă între 25 și 62 de ani, a fost dispusă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Persoanele bănuite au fost prezentate în fața procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *