O a doua victimă și-a pierdut viața in urma accidentului dintre Venetia si Parau

Update 3

Din păcate, o a doua victimă și-a pierdut viața în accidentul dintre Veneția și Părău. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. anunță ISU Brașov.

Din pacate, persoana de sex feminin în vârstă de 35 de ani, care se afla în stop cardio respirator, nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarată decedată.

Toate celelalte victime au fost transportate la
Spitalul Judetean Brasov , Spitalul Fagaras si Spitalul de Pediatrie Brasov pentru îngrijiri de specialitate.

Printre victime se află și 3 persoane minore care au fost transportatea la
Spitalul de Pediatrie Brasov, respectiv la Spitalul Fagaras pentru investigatii medicale suplimentare.“, potrivit purt.d e cuv al ISU BRASOV.

Update 2

,,La acest moment traficul rutier este blocat pe DN1S între localitățile Veneția de Jos și Părău, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident au fost implicate trei autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 1 persoană a decedat, iar alți ocupanți au suferit leziuni corporale.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.”, a transmis IPJ BRASOV.

Update 1

,,Dintre cele 7 victime, din pacate, o persoana a fost declarată decedată.

O altă persoană este în stop cardio respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical.”, transmite IPJ BRASOV.

Stire initiala

Echipele de interventie au fost solicitate in urma cu putin timp intre Venetia de jos si Parau, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit informatiilor de la soferii din trafic, accidentul este destul grav. Circulatia este oprita in zona.

,,Accident rutier pe DN1 S, între localitatile Venetia si Pârău în care au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele informatii, în urma accidentului au rezultat 7 victime.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un achipaj cu apa si spuma, 6 echipaje SMURD, 2 ambulante SAJ și o autospecială pentru transport victime multiple.

Misiunea este în dinamică.
Revenim cu detalii.”,anunta ISU BRASOV.

Foto: INFO TRAFIC FAGARAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.