O a doua victimă și-a pierdut viața in urma accidentului dintre Venetia si Parau

Update 2

Acc Veneti2Din păcate, o a doua victimă și-a pierdut viața în accidentul dintre Veneția și Părău. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. anunță ISU Brașov.

De asemenea, în accident au fost implicați și 3 minori cu vârste de 16-17 ani, care au fost transportați la spital.

Din păcate, persoana de sex feminin în vârstă de 35 de ani, care se afla în stop cardio respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarată decedată.

Toate celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov , Spitalul Fagaraș și Spitalul de Pediatrie Brasov pentru îngrijiri de specialitate.

Printre victime se află și 3 persoane minore care au fost transportate la
Spitalul de Pediatrie Brasov, respectiv la Spitalul Fagaras pentru investigatii medicale suplimentare.“, potrivit purt. de cuv al ISU BRASOV, mr. Ciprian Sfreja.

Update 1

Din nefericire, o victimă de sex feminin de 67 de ani și-a pierdut viața în accident, iar o altă femeie de 35 de ani se află în stop cardio respirator.

,,Dintre cele 7 victime, din pacate, o persoana a fost declarată decedată. O altă persoană este în stop cardio respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical.”, transmite ISU BRASOV.

,,La acest moment traficul rutier este blocat pe DN1S între localitățile Veneția de Jos și Părău, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident au fost implicate trei autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 1 persoană a decedat, iar alți ocupanți au suferit leziuni corporale.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.”, a transmis IPJ BRASOV, prin purtătorul de cuvânt.

Stire inițială

Img 20240119 180329 103Echipele de intervenție au fost solicitate in jurul orei 18.00, intre Venetia de jos si Parau, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit informatiilor de la soferii din trafic, accidentul este destul grav. Circulatia este oprita in zona.

,,Accident rutier pe DN1 S, între localitatile Venetia si Pârău în care au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele informatii, în urma accidentului au rezultat 7 victime.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un achipaj cu apa si spuma, 6 echipaje SMURD, 2 ambulante SAJ și o autospecială pentru transport victime multiple.

Misiunea este în dinamică.
Revenim cu detalii.”,anunta ISU BRASOV.

Foto: INFO TRAFIC FAGARAS si DRDP Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *