A fost depus proiectul de asfaltare a drumului dintre Beclean și Hurez

Sunt șanse mari ca drumul comunal dintre localitățile Beclean și Hurez să fie modernizat anul viitor. Autoritățile locale au depus de curând un proiect pentru a obține fonduri europene, iar dacă va fi declarat eligibil în visteria comunei  o să ajungă 1 milion de euro,  pentru refacerea și modernizarea acestui drum și nu numai.
Se dorește asfaltarea drumului comunal 68, care leagă localitatea Beclean de localitatea Hurez. Un drum foarte important pentru care la începutul acestei luni, reprezentanții Primăriei Beclean au reușit să depună documentația aferentă proiectului de finanțare. Primarul comunei susține că sunt șanse mari ca în 2024 acest proiect să fie implementat.
Motrescu1Chiar de 1 decembrie, Ziua României, imediat după miezul nopții, am reușit să încărcăm în sistemul electronic toate documentele pregătite de noi, ca să asfaltăm drumul comunal 68, care leagă satul Beclean de Hurez, un drum foarte important pentru comuna noastră și nu numai, pentru că este un drum intens circulat, având în vedere poziția lui față de DN1. Am reușit să depunem, așa cum v-am spus și sunt șanse mari să primim 1 milion de euro de la fonduri europene, prin AFIR. Bineînțeles că va mai trebui să mai punem și noi, probabil încă pe atât, ca să facem acest drum, care leagă Drumul Național din satul Beclean, cu drumul județean, în zona bisericii din satul Hurez. De asemenea, în acest proiect este și un drum din satul Beclean, care pornește din drumul național și intră în DC68. Mă bucur foarte mult că am reușit să facem acest lucru  și fără să ne suim pe mânzul nefătat, cum se spune în popor, avem toate șansele ca anul viitor să putem să implementăm acest proiect“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul com. Beclean.
Drumul comunal 68 are o lungime de aproximativ 4,5 kilometri. Tot în cadrul acestui proiect va fi refăcut și un pod, mai susține primarul, Claudiu Motrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *