Tâlhărit în propria casă de un consătean

Un bărbat din localitatea Ungra, județul Brașov, a fost arestat preventiv, după ce acesta ar fi lovit o altă persoană din localitate și i-ar fi sustras un telefon mobil din locuință.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 04 noiembrie a.c., un bărbat, din satul Ungra, județ Brașov, ar fi fost agresat  fizic de către un alt bărbat, deposedat de o sumă de bani și de alte bunuri, în timp ce se afla la domiciliu.

În urma sesizării, polițiștii au efectuat cercetări, iar la scurt timp după acest incident, l-au identificat și pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor, acesta fiind din aceeași localitate.

După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea persoanei agresive și introducerea ei în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore. De asemenea, după prezentarea acestuia de către procuror în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovirea sau alte violențe” și „furt calificat”, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând a se dispune soluția legală la finalizarea tuturor cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *