Desfășurare de forțe în centrul Făgărașului pentru o servietă suspectă

Update

,,Polițiștii din cadrul I.P.J. Brașov au fost sesizaţi printr-un apel telefonic cu privire la existenţa unei serviete (bagaj suspect), pe un spațiu public, din zona centrală a municipiului Făgăraș.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Brasov, în vederea efectuării intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare.

În urma verificării servietei de către echipele specializate, nu au fost confirmate aspecte de pericol, iar la acest moment restricțiile de siguranță stabilite anterior au fost ridicate.”,ne-a transmis Ipj Brasov.

Stire initiala

Este alertă în Făgăraș! Echipe de polițiști, dar și cea pirotehnică sunt prezente în zona centrală a Făgărașului, acolo unde funcționează o bancă, o farmacie, dar și poșta. Accesul oamenilor pe trotuar este interzis, iar cei care au trecut pe acolo vorbesc de o servietă suspectă în acea zonă. Până acum, nu am primit nicio informație oficială despre acțiunea din acea zonă. Vom  reveni.

foto: Info Trafic Făgăraș

Screenshot_20230831_160816 Screenshot_20230831_160716 Screenshot_20230831_160705

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *