Lucrările de construcție a podului peste pârâul Berivoi decurg conform planului

Lucrările de execuție în vederea construirii podului peste pârâul Berivoi decurg conform planului, anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș pe pagina de socializare.
Potrivit acestora, se lucrează intens în vederea finalizării lucrărilor pentru a elimina disconfortul creat și pentru a oferi participanților la trafic siguranță și libertate de mișcare.
Până în prezent au fost efectuate următoarele lucrări :
– demolarea suprastructurii vechi ;
– demontarea grinzilor marginale de pe cele două deschideri;
– listarea tablierelor și schimbarea aparatelor de reazem la grinzile care se mențin;
– lansarea grinzilor marginale noi;
– montarea implicită a aparatelor de reazem aferente grinzilor noi.
Contractul de execuție lucrări face parte din proiectul „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Făgăraș” Cod SMIS: 119358 și este finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Reamintim că circulația este închisă până pe data de 15.11.2023 pe Șoseaua Combinatului, pe tronsonul situat între intersecția cu strada Uniunii – strada 13 Decembrie – strada Trandafirilor (după pasajul de cale ferată) și intersecția cu Șoseaua Hurezului în vederea executării lucrărilor de construcție la podul peste pârâul Berivoi.Este permis în această zonă doar accesul riveranilor din ambele direcții până la Pod Berivoi, fără posibilitatea de traversare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.