Beat la volan, a intrat frontal intr-o maşină care circula regulamentar

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectează cerceretări după ce un conducător auto, aflat sub influența alcoolului, ar fi tamponat un alt vehicul.

La data de 14 iulie a.c. polițiștii făgărășeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, pe DN 1, în zona localității Perșani.

Astfel, din verificările pe care echipajul de poliție sosit la fața locului le-a efectuat, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea autovehiculul către Brașov, a lovit frontal un alt autovehiculul, care circula în fața sa.

În urma testării celor doi conducători auto din punct de vederea al consumului de alcool, a rezultat că bărbatul vinovat de producerea accidentului se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de rezultatul stabilit, s-a întocmit dosar penal și i s-au recoltat conducătorului auto mostre biologice, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *