Furtuna de noaptea trecuta a produs pagube si in orasul Victoria

FB_IMG_1689347853685Furtuna de noapte trecuta a produs pagube si in orasul Victoria. Mai multi arbori au fost pusi la pamant de rafalele puternice de vant. Vijelia a smuls si tigle de pe acoperisuri, a avariat iluminatul si fibra optica. Astazi a fost mobilizare maxima a autoritatilor locale, dar si a altor institutii sau voluntari pentru a rezolva din problemele create.

FB_IMG_1689347899233,,Furtuna de azi-noapte a provocat pagube destul de mari în oraș. A smuls copaci, acoperișuri, țigle, au fost avariate mașini, a fost afectată rețeaua de iluminat și de fibră optică, iar un brad foarte înalt a căzut în cimitir și a distrus mai multe morminte, printre care și pe cel al părintelui nostru Codrea Cornel.

FB_IMG_1689347878808Împreună cu Poliția, cu cei de la Salvamont și cu sprijinul unor firme din oraș, ne-am ocupat deja de problemele urgente. Așa cum vedeți și în poze, am ridicat o parte din copacii căzuți, inclusiv pe cel din cimitir şi am remediat problema iluminatului și fibrei optice. Vom continua zilele acestea sa ridicăm copaci, crengi si alte resturi. Pentru cimitir, am purtat deja discuţii și vom găsi soluții pentru a remedia stricăciunile.

FB_IMG_1689347861752Astăzi am avut la dispoziție o macara de 16 tone din partea firmei Viromet, iar de luni, vom avea un utilaj mai mare, de 50 de tone, de la firma Ecolab, cu care vom degaja restul copacilor. De asemenea, vom tăia toți copacii care prezintă instabilitate, pentru a evita prăbușirea lor la alte eventuale furtuni.

🙏 Mulțumesc mult colegilor din Primărie, Poliției, Salvamontului, firmelor Viromet, Ecolab şi Ecosistem pentru ajutorul acordat!”,a scris pe pagina de facebook Camelia Bertea, primarul orasului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.