Primarul Făgărașului își aniversează astăzi ziua de naștere

Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, aflat la al doilea mandat, împlinește astăzi, 46 de ani. Născut în 13 ianuarie 1975, în Făgăraș, edilul local spune că își va sărbători în mare parte ziua de naștere prin muncă, mai ales că astăzi este programată o ședință la Brașov, la Asociația Intercomunitară IsoMediu. Pe plan profesional, primarul își dorește să finalizeze și să pună în practică strategia de dezvoltare a Făgărașului, așa cum și-a propus încă din 2016 și toate proiectele aflate în derulare să fie încheiate cu succes, pentru un Făgăraș prosper.

„Îmi doresc ceea ce mi-am propus încă din 2016, să transformăm orașul într-un oraș cu o infrastructură bună, o viață socială bună, unde să ne dorim să trăim, să se întoarcă tinerii din străinătate, să avem posibilitatea să ne găsim un loc de muncă. Asta înseamnă că trebuie să crească din punct de vedere economic orașul și mai mult de atât, dezvoltând municipiul Făgăraș, va avea o dezvoltare economică întreaga zonă a Țării Făgărașului. Iar dacă toate proiectele pe care ni le-am propus în 2016, dar și cele adăugate pe parcursul celor patru ani, vor fi puse în practică, atunci ceea ce am spus mai devreme se va împlini cu siguranță“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Pe plan personal, sănătatea este importantă, dar și familia, spune edilul local.

Pe plan personal, copiii să reușească ceea ce și-au propus, referitor la școala pe care vrea să o urmeze fiecare. Familia să fie sănătoasă, îmi doresc să îmbătrânesc cu soția alături și să ne bucurăm de ceea ce și-au propus copiii și îmi doresc ca toată lumea să fie sănătoasă, atât noi, cât și cei din jurul nostru“, ne-a mai spus primarul.

Îi urmăm și noi un călduros „La mulți ani!“

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.