Proiect câștigat. Mobilier nou și echipamente digitale, la Școala din Lisa

Școala Gimnazială din Lisa va fi dotată cu mobilier nou pentru toate sălile de clasă, dar și pentru cele două grupe de grădiniță. În plus, instituția de învățământ va beneficia și de echipamente digitale și  materiale didactice. Totul, după ce proiectul depus de Primăria Lisa  în valoare de peste 550.000 de lei, cu fonduri prin PNRR, a fost declarat eligibil.

Așadar, cu fondurile obținute, aproximativ 505.000 lei, bani nerambursabili și 50.000 lei cofinanțare din bugetul local, cele opt săli de clasă, dar și cele două de grădiniță vor fi dotate cu mobilier nou. De asemenea, și laboratorul de informatică va fi mobilat și dotat cu aparatură digitală.

smart

Este un proiect pentru dotarea sălilor de clasă, I-VIII,  laboratorul de informatică, cu mobilier, dar și pentru cele două grupe de grădiniță. Valoarea proiectului este de 505.000 lei, valoare eligibilă, prin PNRR, iar undeva la 50.000 lei este cofinanțarea Primăriei Lisa. Era nevoie de astfel de dotări, mai ales că mobilierul este destul de vechi, iar copiii noștri trebuie să beneficieze de cele mai bune condiții de învățătură“, ne-a spus Gheorghe Moga, primarul com. Lisa.

Tot, pentru condiții bune de învățătură, Primăria Lisa pregătește acum documentele pentru a depune un proiect cu fonduri europene în vederea eficientizării energetice a clădirii școlii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.