VIDEO. Frumusețile Țării Făgărașului, într-un nou clip de promovare

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului –  Țara Făgărașului lansează cel de-al doilea videoclip pentru promovarea Țării Făgărașului.

Realizat cu multă pasiune, clipul cuprinde 3 axe importante pentru această regiune: cadrul natural, oamenii și activitățile specifice, biserici și monumente istorice.

Obiectivul realizării videoclipului este de a scoate în evidență frumusețea acestei regiuni în perioada toamnei și de a oferi turiștilor din țară și din străinătate contextul, dar și motivația necesară pentru a descoperi Țara Fagărașului.

Filmul are doua minute și conține imagini relevante cu Munții Făgăraș, Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbata de Sus, Mănăstirea Rupestră de la Șinca Veche,  Cetatea Făgăraș, Biserica fortificată din Cincșor, Viaductul Podul Ilii din Șinca Nouă, dar și obiceiuri și activități specifice pentru acest anotimp.

Primul video de promovare al Țarii Făgărasului a fost lansat în luna mai a acestui an și s-a bucurat de o mare popularitate printre utilizatorii rețelelor de socializare, acumulând până la acest moment peste 220 de mii de vizualizări și aproximativ 7 mii distribuiri. Reamintim că în luna iulie a obținut mențiunea “Excelent” în cadrul Concursului Internațional Videographer Awards, ediția 23.

Clipurile fac parte dintr-o campanie de promovare integrate de creștere și consolidare a brandului ” Țara Făgărașului” în mediul online, dar și la târgurile de turism din țară și străinătate. Astfel, reamintim câteva dintre obiectivele turistice care au fost scoase în evidență până în acest moment pe paginile de socializare ale Asociației: Mănăstirea cisterciană din Carta, Observatorul de urși din Sinca Noua, Biserica Fortificată din Cincu, Vâltorile de la Lisa, dar și renumitele păstrăvării situate la poalele munților Făgăraș.

 Considerăm că brandul este bunul cel mai de preţ al unei regiuni turistice, iar construcţia, creşterea şi administrarea acestuia sunt preocupările esenţiale ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabila si Promovarea Turismului  – Țara Făgărașului. În acest sens, în urmatoarea perioadă va fi semnat contractul pentru realizarea brandului Țara Făgărașului.“, ne-a spus Florin Ioani, președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabila si Promovarea Turismului  – Țara Făgărașului.

Un alt proiect important realizat în acest an de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabila si Promovarea Turismului  – Țara Făgărașului este și amenajarea traseelor cicloturistice din Țara Făgărașului, trasee ce vor fi prezentate prin materiale de promovare la târgurile de turism din țara dar și din străinatate începand cu acest an.

https://www.facebook.com/centruregional/videos/406225960287525/

 

The specified slider is trashed.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.