Târg de Crăciun, la grădinița Prichindeii din Făgăraș

IMG_5035Dăruirea și pasiunea față de meseria pe care o au și nu în ultimul rând iubirea față de copii, sunt calități pe care educatoarele de la grădinița Prichindeii din Făgăraș au demonstrat că le au. Personalul unității de învățământ a organizat un târg de Crăciun, cu ornamente realizate manual, care de astăzi și-a deschis porțile.

Crăciunul este despre a dărui, despre emoție și speranță. În acest sens, în curtea Grădiniței cu Program Prelungit „Prichindeii“ s-a deschis un târg de Crăciun. Întreg personalul acestei grădinițe s-a implicat în a crea cele mai frumoase ornamente de iarnă. Ele pot fi achiziționate de părinții copiilor, care își doresc să aducă magia sărbătorilor în casă, prin creațiile realizate manual.
Astăzi inaugurăm târgul de Crăciun, care nu a mai fost deschis de ceva vreme din cauza pandemiei și prin munca colegelor mele, niște doamne extraordinare, de fapt întreg colectivul a participat la această activitate, am reușit să realizăm câteva ornamente de Crăciun. Să sperăm că o să fie spre bucuria părinților iar în final spre a copiilor noștri dragi și scumpi de la grădiniță. Aș vrea să mulțumesc și sponsorilor care ne-au ajutat la realizarea acestei activități și nu în ultimul rând tuturor cadrelor didactice și întreg personalului unității. Am niște fete minunate iar spiritul de echipă și creativitatea sunt la ele acasă, la noi în grădiniță. Niciodată nu au spus nu, când am avut nevoie de ele și sunt convinsă că și în continuare vor face așa. Vă mulțumesc dragi colege și să sperăm că vom avea sărbători binecuvântate și că ne vom atinge scopul cu ceea ce ne-am propus astăzi“, ne-a spus Bianca Bica, dir. Grădiniței Prichindeii.

Târgul de Crăciun de la grădinița Prichindeii din cartierul 13 Decembrie va fi deschis până în data de 9 decembrie.

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.